Yritysluotto

Yritysluoton kertalainan maksat takaisin tasaerissä

Yritysluotto soveltuu yrityksesi eri kokoisiin investointeihin, kun tiedät budjetin etukäteen. Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen jo samana päivänä. Yritysluoton kertalaina antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä projektiisi, ilman viivästyksiä tai turhia monimutkaisuuksia.

Yritysluottoa verkosta

 • Lainaa yritykselle 3 000–100 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika jopa 18 kuukautta
 • Takaisinmaksu tasaerissä
 • Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa

Miksi Yritysluotto?

Yritysluoton kertalaina on nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Sen hakeminen on helppoa: täytät vain lainahakemuksen verkossa. Sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota.

Saat lainapäätöksen ja yksilöllisen lainatarjouksen samana päivänä. Rahat yrityksesi tilille maksetaan viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Kuka voi hakea Yritysluottoa?

Yritysluottoa voi hakea kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys. Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöllä ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä.

Pyydä maksuton lainatarjous

Valitse lainasumma
Valitse laina-aika
Tarkista Y-tunnuksen muoto
Syötä Y-tunnus
Tarkista sähköpostin kirjoitusmuoto
Syötä kenttään vain numeroita (5-12 merkkiä)
Hyväksy ehdot

Yritysluoton asiakkaana voit

Kello ikoni

Hakea lisärahoitusta silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Saada lainatarjouksen ja rahat yrityksesi tilille jo saman päivän aikana

Rahoittaa yrityksesi liiketoiminnan kasvua ja kehitystä

Tasapainottaa yrityksesi kassavirran vaihteluita

Saada henkilökohtaista asiakaspalvelua asiantuntijatiimiltämme

Saada verovähennyksen rahoituskuluista

Näin haet Yritysluottoa

Henkilö hakee Yritysluottoa täyttämällä yrityslainahakemuksen kannettavalla tietokoneella. Kuva symboloi rahoitusprosessin helppoutta ja nopeutta.
 1. Täytä hakemus verkossa
  Täytä lainahakemus verkkosivuillamme kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
 2. Saat vastauksen saman päivän aikana
  Käsittelemme hakemuksesi ja tarjoamme lainapäätöksen jo samana päivänä ennen klo 16 tulleisiin hakemuksiin.
 3. Hyväksy tarjouksemme verkkopankkitunnuksillasi
  Voit allekirjoittaa lainasopimuksen helposti ja luotettavasti sähköisen allekirjoituspalvelun avulla.
 4. Laina maksetaan yrityksesi tilille saman päivän aikana
  Rahat näkyvät yrityksesi tilillä nopeimmillaan saman päivän aikana lainatarjouksen hyväksymisestä.

Yritysluoton asiakkaat kertovat

Henkilökunta on ystävällistä ja asiansa tuntevaa ja hakemukset käsitellään nopeasti. Palvelu on toiminut joka kerta hyvin, joten ei ole ollut tarvetta vaihtaa luotonantajaa toiseen.

Ritva, hoitoalan yrittäjä

Lainapäätöksestä ilmoitettiin tekstiviestitse alle 30 minuuttia hakemuksen teosta. Rahat tulivat pankkitilille samana päivänä parin tunnin kuluessa, kun olin hakenut luoton. Se, ettei lainaa hakiessa tarvinnut toimittaa tilinpäätösdokumentaatiota oli nopeusetu.

Aapo, autoalan yrittäjä

Lainan hakeminen oli helppoa ja rahat tulivat tilille samana päivänä, eli kaikki toimi kuten pitikin. Myös asiakaspalvelusta sain hyvää palvelua, kun tiedustelin lainaan liittyviä asioita.

Tommi, tapahtuma-alan yrittäjä

Yritysluoton hinnoittelu

Tarjoamme yrityksellesi aina yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä tulevaisuuden maksukyvystä. Yritysluoton ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Kullekin lainasummalle ja -ajalle on oma kiinteä toimituspalkkionsa. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi muuta korkoa. Emme myöskään peri ylimääräisiä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja.

Lue lisää Yritysluoton hinnoittelusta

Rakennusalan yrittäjä istuu kannettavan tietokoneen ääressä ja hakee Yritysluottoa investoidakseen uusiin työvälineisiin ja -laitteisiin.

Luotettava rahoituskumppani

Nopea hakemusprosessimme takaa sen, että saat edistettyä hankettasi aikataulussa. Oli kyseessä sitten tuotteen lanseeraus, uuden toimipisteen avaaminen tai mikä tahansa tärkeä investointi, me autamme. Saat rahoituksen asiantuntijoiltamme yksilöllistä palvelua ja teemme aina sinun yrityksellesi sopivan lainatarjouksen. Hae vakuudetonta lainaa yrityksellesi vain muutamassa minuutissa ja saat luottopäätöksen jo samana päivänä.

Tarjoamme myös joustavan Yritysluotto Flex -yrityslimiitin jatkuvaan rahoitukseen

Yritysluotto Flex tarjoaa joustavaa lisärahoitusta yrityksesi päivittäisen liiketoiminnan ylläpitämiseen. Voit hakea vakuudettoman 20 000 euron suuruisen yrityslimiitin käyttöösi helposti netistä. Yritysluotto Flex tuo turvaa liiketoiminnallesi pahan päivän varalle ja tasaa kassavirtaasi, kun teet satunnaisia hankintoja. Luotto on täysin lyhennysvapaa, jonka myötä voit päättää itse luoton lyhentämisen tahdin.