Yrityslaina uudelle yritykselle

Yrityslainaa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille

Uusi yritys voi tarvita lainarahaa useisiin eri käyttökohteisiin. Niitä voi olla esimerkiksi varaston täydennys, uudet koneet ja laitteet, henkilökunnan rekrytointi tai markkinointikustannukset. Uuden yrityksen kassavirran hallinta voi myös olla haastavaa, ennen kuin tulovirrat ja laskutus vakiintuu.

Yritysluotto tarjoaa joustavaa lisärahoitusta kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille. Useista muista lainantarjoajista poiketen yrityksen nuori ikä ei estä lainan hakemista eikä sen saamista. Meiltä voi hakea yritysrahoitusta myös uuden yrityksen moninaisiin rahoitustarpeisiin.

Millainen yritys voi hakea Yritysluottoa?

Yritysluottoa voi hakea kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys. Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Myös yrityksen vastuuhenkilön maksuhäiriötiedot tulisi olla puhtaat.

Yritysluoton lainapäätöksen tekee aina kokenut ja koulutettu yritysrahoituksen ammattilainen. Luottopäätös perustuukin kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä arvioon yrityksen tulevaisuuden maksukyvystä. Näin ollen esimerkiksi kaikenikäiset yritykset voivat saada meiltä lainaa. Myös yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä lainarahoitusta.

Yrityslaina uudelle yritykselle kätevästi verkosta

Voit hakea Yritysluoton kertalainaa kätevästi verkossa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemusta varten sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota. Tarvitset vain yrityksen nimenkirjoitusoikeuden joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Lainahakemuksella kysymme yrityksen yhteys- ja perustiedot, esimerkiksi y-tunnuksen.

Varaathan myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista ja sähköistä allekirjoitustasi varten. Tarvitsemme myös yrityksen laskutustiedot sekä pankkitilin numero, jolle laina siirretään.

Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti ja saat tiedon lainapäätöksestä sähköpostitse ja tekstiviestillä. Lähetämme lainasopimuksen ilmoittamaasi sähköpostiin ja voit allekirjoittaa sen kätevästi sähköisesti. Laina tilitetään ilmoittamallesi yrityksesi pankkitilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Näin haet Yritysluottoa

Yrittäjän kädet näppäimistöllä. Hän työskentelee hakemuksen parissa saadakseen yrityslainaa uudelle yritykselle.
 1. Täytä hakemus verkossa
  Täytä lainahakemus verkkosivuillamme kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin.
 2. Saat vastauksen saman päivän aikana
  Käsittelemme hakemuksesi ja saat lainapäätöksen jo samana päivänä ennen klo 16 tulleisiin hakemuksiin.
 3. Hyväksy tarjouksemme verkkopankkitunnuksillasi
  Voit allekirjoittaa lainasopimuksen helposti ja luotettavasti sähköisen allekirjoituspalvelun avulla.
 4. Laina maksetaan yrityksesi tilille saman päivän aikana
  Rahat näkyvät yrityksesi tilillä viimeistään seuraavana pankkipäivänä