Tarinamme

Me OPR-Yritysrahoituksella tarjoamme luotettavaa palvelua ja autamme asiakkaitamme löytämään heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan rahoitusratkaisun. Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat etenkin osaavien rahoitusasiantuntijoidemme palvelua sekä lainan hakemisen helppoutta ja tilityksen nopeutta. Vastuullinen toiminta yhdistettynä tiimimme yli kymmenen vuoden kokemukseen takaavat asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun yrityksellesi.

Ymmärrämme yrityksen taloudenpidon ja kassavirran vaihteluiden tuomat haasteet. Ennakoimattomat muutokset toimintaympäristössä voivat aiheuttaa myös hyvin hoidetuille yhtiöille yllättäviä ja haastavia tilanteita. Tarjoamme joustavan, yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn rahoitusratkaisun tukemaan liiketoimintaa eri tilanteissa.

Alkuperäinen Yritysluotto.fi on rahoittanut yrityksiä aina vuodesta 2013 lähtien, ollen markkinasegmenttimme ensimmäinen yrityksille suunnattu internet-lainapalvelu. Palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka kuuluu suomalaiseen vuonna 2005 perustettuun OPR-Finance konserniin. Konserni tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottoja kansainvälisesti. Voit tutustua konserniin ja sen palveluihin lisää osoitteessa: www.opr-finance.fi

 1. 2005
  Aloitamme toimintamme tarjoamalla lainarahoitusta kuluttaja-asiakkaille täysin sähköisissä kanavissa. 
 2. 2010
  Lanseeraamme ensimmäisenä Suomessa kuluttajille suunnatun joustoluottopalvelun.
 3. 2013
  Avaamme Yritysluotto.fi-lainapalvelun palvelemaan yritysasiakkaita ensimmäisenä segmentissämme. Konserni laajenee kansainväliseksi.
 4. 2016
  Alamme tarjoamaan yritysrahoitusta myös muissa toimintamaissamme Ruotsissa ja Hollannissa.
 5. 2020
  Tuomme markkinoille uudenlaisen rahoituspalvelun tukemaan yritysten liiketoiminnan kasvua. Yritysluotto Flex -joustoluotto palvelee asiakkaiden muuttuvissa rahoitustarpeissa kaikissa konsernin toimintamaissa.

Avainlukuja

 

palveltua yritysasiakasta

 

tarjottua rahoitusratkaisua

  M

myönnettyä lainaa EUR

  v

kokemusta yritysrahoituksesta

Kalasataman silta ja kehittyvä kaupunkinäkymä kertoo toimistomme sijainnin ja kuvastaa sitoutumistamme tarjota parhaat rahoitusratkaisut yrityksellesi.

Yritysluottoa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille, ilman turhia paperitöitä

Ymmärrämme yrittäjän kiireistä arkea ja vaikeuksia painia kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Meiltä voit hakea lisärahoitusta yrityksellesi suoraan verkossa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, ilman erillisiä aikaa vieviä ajanvarauksia ja tapaamisia pankeissa.

Voit valita yrityksesi rahoitukseksi jopa 100 000 euron Yritysluotto-lainan 1–18 kk takaisinmaksuajalla. Vai sopisiko Yritysluotto Flex joustoluotto paremmin yrityksesi tarpeisiin? Yritysluotto Flex tarjoaa 2 000–20 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille tarpeen mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa.

Yrityksesi koolla tai iällä ei ole väliä – jokainen yritys on meille tervetullut. Joten jos yrityksesi kassavirta kaipaa tasapainotusta, käänny meidän puoleemme. Olemme yrityksesi apuna tarvitsemallanne hetkellä.

 Kuvituskuva symboloi Yritysluotto.fi:n lähestymistapaa yritysrahoitukseen, keskittyen vastuullisuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Meillä OPR-Financella arvot ohjaavat toimintaamme. Ne kertovat, mitä voimme odottaa toisiltamme ja mitä asiakkaamme voivat odottaa meiltä. Arvomme määrittävät myös sen, mihin todella uskomme. Ne sekä inspiroivat että ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja päätöksenteossamme. OPR-Financen arvot ovat vastuullinen, asiakaslähtöinen ja kehittyvä.

Tutustu arvoihin OPR-Financen sivuilla

Käsittelemme tietojasi turvallisesti

Meille tietoturva on tärkeää ja osa kaikkea toimintaamme. Käsittelemme sinun ja yrityksesi tietoja aina turvallisesti ja noudattaen ohjeistuksia.

Mikäli haluat lisätietoa, tutustu alla rekisteriselosteeseen sekä eväste- ja tietosuojakäytäntöihimme:

Tietosuojaseloste

Evästeet

OPR-Yritysrahoituksen yhteystiedot:

OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI
Y-tunnus 2575602-3
Puh. 020 741 203