Yritysluotto Flex

Yritysluotto Flex joustaa tarpeesi mukaan

Yritysluotto Flex on joustava yrityslimiitti, kun tarvitset satunnaisesti rahoitusta pienempiin hankintoihin. Luottokortin omaisesti toimiva Yritysluotto Flex on täysin lyhennysvapaa rahoitusratkaisu, jonka avulla pidät huolta kassavirtasi riittävyydestä ja saat taloudellista turvaa myös pahan päivän varalle.

Kuinka Yritysluotto Flex
toimii?

Valitse joustava rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Yritysluotto Flex -joustoluotto tarjoaa yrityksellesi 2 000–20 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi luotosta. Yritysluotto Flex on uudenlainen ja joustava rahoituspalvelu pienille ja suuremmillekin yrityksille. Suurempaan rahoitustarpeeseen tarjoamme Yritysluoton kertalainaa 100 000 euroon saakka.

Tee nostoja luottorajasi puitteissa

Voit tehdä nostoja limiittilainastasi niin usein kuin tarvitset ja luottorajasi antaa myöden. Voit tehdä noston Flex Online -itsepalveluportaalissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Miniminoston suuruus on 200 euroa. Nostoista perimme 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla. Katso tästä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Maksa takaisin kerralla tai osissa

Valitse yrityksesi tilanteeseen sopiva tapa maksaa Flex-joustoluottosi takaisin. Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Tutustu tarkemmin Flex-joustoluoton hinnoitteluun tästä.

Valitse nostettava summa

{{minVal}}
{{maxVal}}
Nosta
euroa,
maksat kuukausittain
euroa*

Kuka voi hakea Flex-yrityslimiittiä?

Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys

Yritys, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yritys, jonka vastuuhenkilöt ovat luottokelpoisia

Hakijalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä toisen kanssa

Luoton hakemiseen ei tarvita reaalivakuuksia tai tilinpäätösdokumentaatiota.

Luoton hakemiseen vaaditaan vain hakijan omavelkainen takaus

Näin Yritysluotto Flex toimii

Henkilö käyttää kannettavaa tietokonetta ja viimeistelee Yritysluotto Flex -joustoluoton hakemusta.
 1. Hae joustoluottoa verkossa
  Täytä hakemus helposti ja nopeasti verkossa. Hakeminen on ilmaista eikä sido yritystäsi vielä mihinkään.
 2. Hyväksy tarjouksemme
  Käsittelemme hakemuksesi ja saat lainapäätöksen jo saman päivän aikana. Allekirjoita lainasopimus luotettavasti sähköisen allekirjoituspalvelun kautta.
 3. Nosta mitä tarvitset
  Voit nostaa luottoa käyttöösi Flex Online -itsepalveluportaalista kerralla tai osissa myönnetyn limiitin puitteissa. Maksat vain nostamastasi luotosta.
 4. Maksa joustavasti takaisin
  Flex-joustoluotto on täysin lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin.

Yritysluotto Flexin hinnoittelu

Yritysluotto Flex -joustoluoton hinnoittelu on selkeää ja avointa. Maksat korkoa ja kuluja aina vain käyttämästäsi luotosta, emmekä peri esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai aloitusmaksua. Yritysluotto Flex on joustava lisärahoituspalvelu yritykselle, joka tarvitsee välillä ylimääräistä puskuria kulujen tai investointien kattamiseen.

Lue lisää Flex-joustoluoton hinnoittelusta

Yritysluoton asiakkaat kertovat

Henkilökunta on ystävällistä ja asiansa tuntevaa ja hakemukset käsitellään nopeasti. Palvelu on toiminut joka kerta hyvin, joten ei ole ollut tarvetta vaihtaa luotonantajaa toiseen.

Ritva, hoitoalan yrittäjä

Lainapäätöksestä ilmoitettiin tekstiviestitse alle 30 minuuttia hakemuksen teosta. Rahat tulivat pankkitilille samana päivänä parin tunnin kuluessa, kun olin hakenut luoton. Se, ettei lainaa hakiessa tarvinnut toimittaa tilinpäätösdokumentaatiota oli nopeusetu.

Aapo, autoalan yrittäjä

Lainan hakeminen oli helppoa ja rahat tulivat tilille samana päivänä, eli kaikki toimi kuten pitikin. Myös asiakaspalvelusta sain hyvää palvelua, kun tiedustelin lainaan liittyviä asioita.

Tommi, tapahtuma-alan yrittäjä
Yrittäjä istuu kannettavan tietokoneen ääressä ja hakee Yritysluotto Flex -joustoluottoa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Yritysluotto Flexin asiakkaana saat taloudellista turvaa ja aina tarpeen tullen käytettävän puskurin liiketoimintasi ylläpitämiseen. Olemme auttaneet jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaitamme yrityksen talouden hallinnassa. Yritysrahoituksen asiantuntijamme pitävät holen sinusta. Hae Yritysluotto Flex nyt käyttöösi ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Saat luottopäätöksen saman päivän aikana.

Kertaluonteinen rahoitustarve? Tutustu Yritysluoton kertalainaan

Kun edessäsi on kertaluonteinen rahoitustarve ja tiedät tarkan budjetin tulevalle investoinnille, hae Yritysluoton kertalainaa. Yritysluoton kertalainalla rahoitat suuremmat investoinnit aina 3000 eurosta jopa 100 000 euroon saakka. Käytä kertalaina esimerkiksi toimitilan remontointiin, uuden kaluston hankintaan tai uudelleenrahoita kalliimmat yrityksen velat kiinteähintaisella yritysluotolla.