Rakennusalan yrittäjät tabletin ääressä tutustumassa Yritysluotto Flexin hinnoitteluun.

Mikä vaikuttaa Flex-joustoluoton hintaan?

Yritysluotto Flexin hinnoittelu on selkeää ja avointa. Maksat korkoa ja kuluja aina vain käyttämästäsi luotosta, emmekä peri esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai aloitusmaksua. Yritysluotto Flex on joustava lisärahoituspalvelu yritykselle, joka tarvitsee välillä ylimääräistä puskuria kulujen tai investointien kattamiseen.

  1. Kuukausikorko: 5 % nostetusta luotosta
  2. Nostopalkkio: 3 % tekemästäsi nostosta
  3. Tilinhoitopalkkio: 0 euroa kuukaudessa
  4. Aloitusmaksu: 0 euroa
  5. Viivästyskorko: 24,9 % laskun summasta

Maksa joustavasti osissa takaisin

Yritysluotto Flex -joustoluotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Flex-joustoluotto on täysin lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Laskutuspäivä on joka kuun 10. päivä ja laskun eräpäivä on kuun 25. päivä. Luoton takaisinmaksu alkaa luoton myöntämistä seuraavana kalenterikuukautena. Voit aina tehdä myös vähimmäiserää suuremman kertasuorituksen, jolloin luottosi avoin pääoma lyhenee, kokonaiskorkokulusi pienenevät ja luottosi takaisinmaksu nopeutuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää hinnoittelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit maksaa kaiken pois kerralla

Yritysluotto Flex joustaa yrityksesi tilanteen mukaan ja voit aina myös maksaa avoimen luoton kerralla takaisin. Flex-joustoluoton hinnoittelu on avointa ja selkeää. Maksat korkoa ja kuluja aina vain nostamastasi luotosta, ja kun taas seuraavan kerran tarvitset lisäjoustoa yrityksesi talouteen, teet vain uuden noston yrityslimiitistäsi.

Lisätietoa hinnoittelusta

Maksat aina vain nostamastasi luotosta. Kuukausittainen vähimmäiserä koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Nostoista perimme 3 % nostopalkkion nostoa seuraavan laskun yhteydessä. Voit aina myös maksaa koko käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai tehdä vähimmäiserää suuremman kertasuorituksen, jolloin luottosi avoin pääoma lyhenee ja säästät kokonaiskorkokuluissa.

Joustoluottotilin avaaminen on maksutonta

Nosta rahaa limiitiltäsi tarpeesi mukaan kerralla tai osissa

Kello ikoni

Lyhennä joustoluottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin

Rahoita yrityksesi hankkeet turvallisesti ja joustavasti

Maksat aina vain käyttämästäsi luotosta

Hallinnoi luottoasi itse Flex Online -itsepalveluportaalissa

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea Yritysluotto Flex -joustoluottoa?

Yritysluotto Flex -joustoluottoa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa luottoa hakevassa yhtiössä. Joustoluottoa haetaan ja myönnetään yritykselle.

Millaiselle yhtiölle myönnätte Yritysluotto Flex -joustoluottoa?

Myönnämme joustoluottoa kaupparekisterissä oleville suomalaisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Luottopäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä arvioon tulevaisuuden maksukyvystä. Kaiken ikäiset ja yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä lainaa.

Yrityksemme edustamiseen tarvitaan kahden henkilön allekirjoitus, kuinka voimme hakea Yritysluotto Flex -joustoluottoa?

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee joustoluottoa ja täyttää luottohakemukseen vaadittavat tiedot. Mikäli tarvitsemme toisen nimenkirjoittajan hyväksynnän, lähetämme sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan luottohakemuksen.

Vaatiiko Yritysluotto Flex -joustoluoton hakeminen takaajan tai vakuuksia?

Yritysluotto Flex -joustoluoton edellytyksenä on yrityksen vastuuhenkilön antama omavelkainen takaus. Luoton hakija toimii myös luoton takaajana, joten hakijan tulee olla luottokelpoinen. Hakemista varten ei tarvita muita vakuuksia.

Kuinka nopeasti Yritysluotto Flex -joustoluotto myönnetään?

Käsittelemme hakemuksia arkisin klo 9–17. Annamme luottopäätöksen jo samana päivänä klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille ja lähetämme luottopäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi lainasopimuksen Yritysluotto Flex -joustoluottosi on valmis käytettäväksi ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa.

Kuinka nopeasti myönnetty luotto siirretään yrityksen pankkitilille?

Voit tehdä nostoja käytettävissä olevan luottorajan puitteissa lähettämällä nostopyynnön Flex Online -itsepalveluportaalissa tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@yritysluotto.fi. Miniminosto on 200 euroa ja myönnettyjä nostoja maksetaan yrityksen pankkitilille arkisin kello 9–17.

Kuinka paljon Yritysluotto Flex -joustoluoton miniminosto on?

Miniminoston suuruus on 200 euroa. Perimme nostoista 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla.

Mikä on Flex Online?

Flex Online on itsepalveluportaali, jossa pääset hallinnoimaan takaamaasi Flex-joustoluottoa. Flex Onlinessa pystyt esimerkiksi koska tahansa tarkistamaan käytettävissä olevan luoton määrän, tekemään noston tai hakemaan luottorajan korotusta. Kirjaudu sisään sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU SISÄÄN -painikkeesta.

Kuinka paljon Yritysluotto Flex -joustoluoton luottoraja on?

Voit valita Yritysluotto Flex -joustoluottosi luottorajan 2 000–20 000 euron väliltä.

Miten voin korottaa joustoluottoni luottorajaa?

Tarjoamme luottorajan korotusta asiakkaille, jotka ovat hoitaneet joustoluottoaan moitteettomasti esimerkiksi maksamalla laskut ajallaan. Luottorajaa on mahdollista korottaa 30 000 euroon asti. Pääset tarkastelemaan luottosi tilannetta ja hakemaan luottorajan korotusta koska tahansa kirjautumalla Flex Onlineen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Kirjaudu Flex Online -itsepalveluportaaliin sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU SISÄÄN -painikkeesta.

Kuinka Yritysluotto Flex -joustoluottoa maksetaan takaisin?

Yritysluotto Flex -joustoluotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu kuukausikorosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Vähimmäiserän sisältävä lasku lähetetään kerran kuukaudessa noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on aina kuun 25. päivä. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman voit pyytää Yritysluotto Flexin asiakaspalvelusta puh. 020 741 2032 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@yritysluotto.fi

Mikä on laskuni vähimmäiserä?

Flex-joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton kuukausittaisen vähimmäiserän, joka koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion, joka laskutetaan nostoa seuraavan kuun laskulla.

Voiko luoton maksaa takaisin ennen eräpäivää?

Voit halutessasi maksaa luoton takaisin ennen eräpäivää. Takaisinmaksettavan ajantasaisen summan voit tarkastaa (arkisin klo 9–17) asiakaspalvelustamme puh. 020 741 2032 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@yritysluotto.fi

Mitkä ovat Yritysluotto Flex -joustoluoton kustannukset?

Itse joustoluoton avaaminen on veloituksetonta. Luotolla ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, maksat vain tekemistäsi nostoista. Laskun saadessasi voit valita, maksatko laskun kertamaksuna vai osissa.

Sain puhelun koskien erääntynyttä saatavaa, miten toimin?

Mikäli luotolla on eräännytysuhan alaista saatavaa, olemme yhteydessä luoton takaajaan ennen saatavan siirtämistä perintään. Soitamme numerosta 09 81711934 sopiaksemme takaisinmaksusta ennen mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Mikäli olet saanut meiltä puhelun, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi. Neuvottelemme mielellämme joustoa luoton takaisinmaksuun.