Lainaa toiminimelle helposti verkosta

Tarjoamme lainaa toiminimelle erilaisiin rahoituksen tarpeisiin. Rahoita uudet investoinnit, osta uutta kalustoa vanhan tilalle tai laajenna nykyisiä toimitiloja. Saat meiltä monenlaisiin investointeihin lainaa toiminimelle 3 000 eurosta jopa 100 000 euroon saakka.

Täytä lainahakemus helposti verkkosivuillamme. Yrityslainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun olet vastaanottanut lainatarjouksen, voit tutustua siihen rauhassa ja vertailla sitä esimerkiksi muihin rahoitusvaihtoehtoihin. Et tarvitse lainan hakemiseen perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota.

Hakemuksesi käsittelee aina rahoitusalan ammattilainen. Saat vastauksen ja rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

Yrittäjä hakemassa lainaa toiminimelle helposti verkosta.

Yritysluoton kertalaina toiminimelle jopa 100000 € saakka

Yritysluoton kertalaina sopii pienten ja keskisuurten yritysten rahoitustarpeisiin. Kun tiedät hankkeesi tarkan budjetin, hae Yritysluoton kertalainaa.

Mahdollistamme hankkeesi onnistumisen ja varmistamme, ettei se jää ainakaan rahoituksesta kiinni. Saat yrityksellesi räätälöidyn rahoitustarjouksen nopeasti ja rahat hankkeesi käynnistämiseen jopa saman päivän aikana.

Tuhannet suomalaiset yritykset luottavat Yritysluottoon. Tutustu Yritysluoton kertalainaan ja hae rahoitusta jo tänään.

Yritysluotto maksetaan takaisin tasaerissä

  • Yritysluoton kertalaina maksetaan 3–18 tasaerässä takaisin.
  • Maksuerän suuruuteen vaikuttavat lainasumma ja valittu takaisinmaksuaika.
  • Lainatarjous on aina yksilöllinen, yrityksellesi suunniteltu rahoitusratkaisu.
  • Laina myönnetään omavelkaisella takauksella, eikä vaadi reaalivakuuksia.

Kuka voi hakea lainaa toiminimelle?

  • Toiminimen tulee olla kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys.
  • Hakijalla pitää olla nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä toisen kanssa.
  • Yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla luottokelpoisia, eli vastuuhenkilöillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Hae lainaa helposti verkosta ilman sitoumuksia. Tervetuloa asiakkaaksemme.

Hae Yritysluottoa toiminimelle

Kun tarvitset lainaa toiminimelle, me tarjoamme siihen ratkaisun. Yksityinen elinkeinonharjoittaja voi hakea Yritysluoton kertalainaa 3 000 eurosta alkaen jopa 100 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Lainan takaisinmaksuaika on jopa 18 kuukautta. Maksat lainasta vain yhden kiinteän toimituspalkkion.

Hae yrityslainaa toiminimelle helposti verkkosivuillamme. Alustava lainapäätös toimitetaan saman päivän aikana, kun hakemus on toimitettu ennen klo 16. Lainapäätös ei sido sinua mihinkään ja voit perehtyä siihen rauhassa ennen päätöksen tekemistä. Mikäli lainapäätös on sopiva, allekirjoita se ja saat rahat yrityksesi jopa samana päivänä.

Mikäli tarvitset apua yritysrahoituksen hakemisessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 741 2032 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@yritysluotto.fi.

Yritysluotto.fi:n rahoitusasiantuntija istuu työhuoneessaan ja on apunasi, kun haet lainaa toiminimelle.