Yrittäjä istuu työhuoneessaan vaikuttuneena Yritysluoton lainanhakuprosessista, jossa yhdistyy nopeus, selkeys sekä läpinäkyvä hinnoittelu.

Mikä vaikuttaa yrityslainan hintaan?

Rahoitamme kaikenkokoisia ja -ikäisiä yrityksiä. Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä ennusteeseen tulevaisuuden maksukyvystä. Emme vaadi reaalivakuuksia, vakuudeksi riittää yksityishenkilön tai -henkilöiden antama omavelkainen takaus.

Myönnämme lisärahoitusta myös yrityksille, joille perinteinen pankkirahoitus ei esimerkiksi korkeamman riskiprofiilin takia ole saatavilla. Lainanhaku on meillä myös helpompaa nettilomakkeella ilman ajanvarausta. Tästä syystä Yritysluotto voi maksaa enemmän kuin joidenkin perinteisten pankkien tarjoama rahoitus.

Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta

Tarjoamme yrityksellesi yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä tulevaisuuden maksukyvystä. Yritysluoton hinnoittelu on avointa ja selkeää. Ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi muita kuluja ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä.

Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta eikä sido yritystäsi nostamaan lainaa. Saat lainapäätöksen ja yksilöllisen lainatarjouksen samana päivänä. Hyväksyttyäsi tarjouksen rahat siirretään SEPA-maksuna ilmoittamallesi pankkitilille klo 16 mennessä. Laina näkyy yrityksesi tilillä nopeimmillaan saman päivän aikana.

Kaksi rakennusalan yrittäjää tarkastelee tietokoneelta yritysluoton hinnoittelua.

Ei piilokuluja

Yritysluoton hinnoittelu on avointa. Tiedät aina jo etukäteen, mitä lainasi tulee maksamaan kokonaisuudessaan ja kuinka suuri kuukausierä on.

Lainan toimituspalkkion lisäksi emme peri muita kuluja. Et siis maksa tilinhoitopalkkiota tai muita piilokuluja.

Tiesithän, että yrityslainamme kulut ovat pääosin verovähennyskelpoisia?

Yritysluotto tarjoaa sinulle

Joustavaa lisärahoitusta kassavirran hallintaan ja käyttöpääomaksi

Yrityslainaa jopa 100 000 euroa 3–18 kuukauden takaisinmaksuajalla

Helpon ja selkeän nettihakemuksen ja lainadokumenttien sähköisen allekirjoittamisen

Lainapäätöksen ja yksilöllisen lainatarjouksen saman päivän aikana

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea Yritysluottoa?

Yritysluoton hakee henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään yritykselle.

Millaiselle yhtiölle myönnätte Yritysluottoa?

Myönnämme yritysrahoitusta kaupparekisterissä oleville suomalaisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä.  Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä arvioon tulevaisuuden maksukyvystä. Kaiken ikäiset ja yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä lainaa.

Yrityksemme edustamiseen tarvitaan 2 henkilön allekirjoitus, kuinka voimme hakea Yritysluottoa?

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee lainaa ja täyttää hakemukseen vaadittavat tiedot. Mikäli tarvitsemme toisen nimenkirjoittajan hyväksynnän, lähetämme sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan lainahakemuksen.

Vaatiiko Yritysluoton hakeminen esinevakuuksia, (esim. kiinteistö, osakkeet)?

Ei vaadi. Emme tarvitse reaalivakuuksia, vaan lainassa käytetään yksityishenkilön omavelkaista takausta. Yleensä lainanhakija toimii Yritysluoton takaajana. Hakuvaiheessa voit myös nimetä toisen henkilön takaamaan.

Tarvitaanko Yritysluottoon henkilövakuuksia?

Kyllä tarvitaan. Jokainen myönnetty Yritysluotto edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainasummaan saakka riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa.

Mikä on omavelkainen takaus?

Kun yksityishenkilö takaa lainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Toimin yrityksemme vastuuhenkilönä ja hoidan yrityksemme puolesta lainan hakemisen. Voinko itse toimia myös takaajana?

Kyllä voit. Huomioithan, että yli 20 000 euron hakemuksiin tarvitaan toinen kaksi takaajaa.

Kuinka nopeasti Yritysluotto myönnetään?

Käsittelemme lainahakemuksia arkisin klo 9–17. Lainapäätös annetaan samana päivänä, mikäli lainahakemus saapuu käsittelyymme arkisin ennen klo 16.

Kuinka nopeasti myönnetty Yritysluotto siirretään yrityksen pankkitilille?

Hyväksytyt lainat siirretään SEPA-maksuna asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saman päivän aikana klo 16 mennessä. Laina näkyy yrityksen tilillä saman päivän aikana.  Jos lainan takaajaksi on asetettu henkilö, joka ei ole yhtiömies, toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen, on hänen lainapäätöstä seuraavana päivänä vielä toistamiseen hyväksyttävä takausvastuunsa ennen tilisiirtoa.

Kuinka Yritysluotto maksetaan takaisin?

Yritysluoton kertalainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Hakiessasi lainaa voit valita laskutustavaksi verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun.

Voiko Yritysluoton maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voi. Ennenaikainen takaisinmaksu ei lisää eikä vähennä Yritysluotosta maksettavia kokonaiskuluja.

Kuinka paljon Yritysluotto maksaa?

Voit pyytää ilmaisen lainatarjouksen lähettämällä meille lainahakemuksen. Saat yrityksellesi aina yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä tulevaisuuden maksukyvystä. Lainatarjous on voimassa kaksi viikkoa. Yritysluoton ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi muuta korkoa ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Näin tiedät jo tarkasti etukäteen, mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan. Lue hinnoittelusta lisää Hinnoittelu-sivulta.