Hae yrityslainaa 10000 € helposti netistä

Hae kauttamme yrityslainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia. Myönnämme lainaa erilaisiin yrityksen rahoituksen tarpeisiin: uuden kaluston hankintaan, varaston täydennykseen tai palkkojen maksuun. Sinä päätät käyttökohteen.

Yritysluotto Flex on sopiva ratkaisu yrityksesi satunnaisiin hankintoihin. Voit maksaa sillä yrityksesi menoja ja maksaa luottoa takaisin omassa tahdissasi. Luoton avaaminen on maksutonta ja maksat kustannuksia käytön mukaan.

Tutustu Yritysluotto Flexiin ja hae yrityslainaa 10 000 euroa jo tänään.

Naisyrittäjä hakemassa yrityslainaa 10000 €  varaston täydennykseen.

Joustava Yritysluotto Flex – hae lainaa 10000 € tai jopa 20000 €

Yritysluotto Flex on yrityslimiitti, joka joustaa tarpeesi mukaan. Luottokortin omaisesti toimiva yrityslimiitti tukee sinua silloin, kun tarvitset joustoa yrityksesi kassavirtaan.

Yritysluotto Flex on myös täysin lyhennysvapaa ja voit tarpeen tullen lyhentää vain luoton korkokulut. Näin se tuo aidosti joustavuutta yrityksesi talouteen.

Yritysluotto Flex myönnetään jopa 20 000 euroon saakka ja voit hakea sitä helposti netistä, missä ja milloin tahansa. Rahoitusalan asiantuntijamme ovat apunasi.

Esimerkkejä – mihin 10000 € yrityslaina soveltuu?

10 000 euron yrityslaina soveltuu hyvinkin moneen eri tarkoitukseen, sillä laina on vakuudeton ja voit päättää itse lainan käyttökohteen. Voit tehdä 10 000 euron lainan turvin investointeja uuteen kalustoon, paikata hiljaista sesonkia suuremmalla markkinointibudjetilla tai käyttää yrityslainaa laskujen maksamiseen.

Asiakkaasi saattaa myöhästyä laskujen maksussa, mutta omat kulut pyörivät edelleen. Yrityksesi kannattaa varautua tällaiseen tilanteeseen esimerkiksi 10 000 euron yrityslimiitillä. Näin voit varmistua siitä, että yritystoimintasi ei keskeydy yllättävässäkään tilanteessa.

Tarjoamme lisätietoa yrityksesi talouden hallintaan oppaissamme. Tutustu lisää ajankohtaista -osiossa.

Kustannuksia vain silloin, kun käytät luottoa

Yritysluotto Flexin avaaminen on maksutonta. Voit siis hakea yrityslainaa ilman piilotettuja kuluja tai ylimääräisiä kustannuksia. Kun luotto on myönnetty, voit käyttää sitä yrityksesi rahoitustarpeisiin. Luoton nostaminen tapahtuu helposti itsepalveluportaalimme kautta.

Yritysluotto Flex -joustoluotossa maksat korkoa vain nostamastasi lainasummasta, sekä nostopalkkion jokaisesta nostosta. Nostopalkkio on 3 % nostamastasi summasta ja kuukausikorko 5 % avoimesta luottosummasta. Voit itse päättää yrityslimiitin lyhennystahdin ja tarpeen vaatiessa lyhentää vain avoinna olevat korkokulut.

Yrityslainaa 10000 € – rahat nopeasti tilillesi

Kun tarvitset yrityslainaa, voit hakea kauttamme joustavan yrityslimiitin käyttöösi helposti netistä. Hyödynnä yrityslimiittiä aina tarpeesi mukaan ja lyhennä sitä pois omassa tahdissasi. Lainahakemuksen täyttö kestää vain muutaman minuutin.

Hakemuksesi käsitellään nopeasti ja lainapäätös toimitetaan jo samana päivänä, kun hakemus on toimitettu ennen klo 16. Kun saat lainatarjouksen, tutustu rauhassa lainan ehtoihin. Mikäli yrityslimiittimme on sinulle sopiva ratkaisu, allekirjoita lainasopimus ja saat yrityslimiitin käyttöösi. Käytettävissä olevaa luottoasi nostat itsepalveluportaalimme kautta.

Mikäli tarvitset apua yrityslainan hakemisessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 741 2032 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@yritysluotto.fi.

Asiakaspalvelija puhuu puhelimessa ja neuvoo yrityslainaa koskevissa kysymyksissä.