OPR-Yritysrahoitus ja Sortter yhteistyössä yrityslainojen vertailussa

OPR-Yritysrahoitus ja lainanvertailualusta Sortter toimivat yhteistyössä yritysasiakkaiden laina- ja rahoitustarpeissa auttamiseksi. Sortterin vertailualustalla suomalaiset yritykset hoitavat talousasioitaan ja etsivät tarpeeseensa sopivaa laina- tai rahoitustuotetta. OPR-Yritysrahoituksen tuotteet ovat laajasti tarjolla merkittävälle joukolle Sortterin yritysasiakkaita vertailupalvelun yhteydessä.

”Yhteistyön myötä Sortterin vertailualustalla asioivat yritysasiakkaat voivat saada OPR:n tarjouksen osana yrityslainojen vertailua”, kertoo OPR-Yritysrahoituksen yritysliiketoiminnasta vastaava päällikkö Emma Stevenson.

”Suomalaisten yritysten rahoitustarpeet ovat moninaistuneet. Yrityslainojen vertailu on kasvattanut suosiotaan merkittävästi viime vuosina, kun niiden vertailu on tullut mahdolliseksi digitaalisessa ympäristössä. Asiakkaamme etsivät lainavertailusta parhaiten heidän tarpeisiinsa soveltuvan, ehdoiltaan kannattavimman vaihtoehdon. Asiakkaamme arvottavat valinnassaan myös itse rahoituskumppania ja kumppanin kyvykkyyksiä vastata yrityksen rahoitustarpeisiin myös jatkossa”, toteaa Sortterin liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Reetta Sinelampi.

Yhteistyö OPR-Yritysrahoituksen kanssa on antoisaa. Tekemistä kehitetään, seurataan ja kasvatetaan yhteistyössä aktiivisesti. Markkinan alati muuttuviin tarpeisiin pyritään vastaamaan muun muassa yritysten välistä yhteistyötä laajentamalla.

OPR-Yritysrahoitus lyhyesti

OPR-Yritysrahoitus on osa suomalaista rahoitusalan konsernia, OPR-Finance Oy:tä. OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille neljässä eri EU-maassa. Yritys on toiminut vuodesta 2005 saakka, ja tänä päivänä se palvelee yhteensä noin 45 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa.

Sortter lyhyesti

Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainojen vertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 150 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit. Sortter järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti kaikki lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yrityslainojen sekä laskurahoituksen kilpailutuksessa.