Uutiset

Uusi yrityksen joustoluotto avattu – Yritysluotto Flex on 2 000–20 000 euron jatkuva limiittilaina

Yritysluotto Flex joustoluotto avattu

Olemme rahoittaneet suomalaisia yrityksiä aina vuodesta 2013 saakka. Yritysluotto.fi-lainapalvelu on yksi markkinoiden ensimmäisistä yrityksille suunnatuista internet-lainapalveluista. Syksyllä 2020 olemme tuoneet uudenlaisen rahoituspalvelun tukemaan suomalaisten yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Yritysluotto Flex on jatkuva tililuotto, joka joustaa yrityksen tarpeen mukaan.

Yritysluotto Flex joustoluoton luottorajan voi valita 2 000–20 000 euron väliltä. Yritysluotto Flex on jatkuva luotto, josta voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa yrityksen tilille joko kerralla tai pienemmissä osissa. Korkoa ja kuluja maksetaan aina vain nostetusta luotosta ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausittaisen lyhennyksen suuruus joustaa yrityksen taloudellisen tilanteen mukaan, sillä sitä voi lyhentää minimilyhennyksen verran (4 % nostetusta luotosta tai vähintään 200 euroa), maksaa kaiken kerralla tai jotain siltä väliltä.

Joustava rahoitusratkaisu yrityksen äkillisiin menoihin

Yritysluotto Flex joustoluoton avulla yrityksellä on aina käytössä joustava ja nopea rahoitusratkaisu erilaisiin yllättäviin menoihin tai investointeihin. Limiittilainan avulla on helppo tasapainottaa kassan vaihtelua tai reagoida esimerkiksi asiakkaiden maksuviiveisiin, silloin kun yrityksen omat maksut ja laskut tulee kuitenkin hoitaa ajallaan. Yritysluotto Flex joustaa yrityksen tarpeen mukaan, joten se kannattaa avata, vaikka juuri nyt ei olisi akuuttia tarvetta lisärahoitukselle. Luoton voi aktivoida käyttöön tekemällä noston, kun tulee tarve lisärahoitukselle.

Hae Yritysluotto Flexiä helposti verkossa

Yritysluotto Flex joustoluoton hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkossa. Hakemista varten ei tarvita reaalivakuuksia tai kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota. Luottopäätös annetaan nopeasti ja luottosopimus allekirjoitetaan sähköisesti. Sen jälkeen joustoluotto on käytettävissä ja nostoja voi tehdä luottorajan puitteissa niin usein kuin on tarpeen.

Lue lisää Yritysluotto Flex joustoluotosta ja hae joustavaa lisärahoitusta