Uutiset

Yritysluotto.fi on uudistunut – yrityslainan hakeminen on nyt entistäkin helpompaa

Olemme uudistaneet Yritysluotto.fi-verkkosivuston. Sivusto on nyt entistä selkeämpi, nopeampi ja helpompi käyttää kaikilla päätelaitteilla. Samalla olemme uudistaneet Yritysluoton lainahakemuksen, joten joustavan yritysrahoituksen hakeminen on entistäkin helpompaa. Lainapäätöksen saat tuttuun tapaan jo samana päivänä ja rahat maksetaan yrityksesi tilille seuraavana pankkipäivänä.

Joustavaa yritysrahoitusta jo vuodesta 2013 

Olemme rahoittaneet suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä aina vuodesta 2013 saakka. Yritysluoton tarjoamaa lisärahoitusta käytetään muun muassa paikkaamaan kassavirran vaihteluita, käyttöpääomaksi sekä hankintoihin ja investointeihin.  

Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja asiakkaamme arvostavat etenkin lainan hakemisen helppoutta. Siihen pyrimme jatkossakin ja käyttäjäystävällisemmän verkkopalvelun kautta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Hae Yritysluottoa jo tänään 

Yritysluotto tarjoaa lainaa yritykselle 3 000–100 000 euroa jopa 18 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lisärahoituksen hakeminen on helppoa, sillä sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota tai varata aikaa lainaneuvotteluihin. Täytä vain uudistunut lainahakemus verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti.

Hae yrityslainaa

Sopisiko yrityksesi tarpeisiin paremmin jatkuva lainalimiitti?

Tiesithän, että tarjoamme nyt myös Yritysluotto Flex joustoluoton? Yritysluotto Flex on 2 000–20 000 euron jatkuva lainalimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat vain nostamastasi luotosta ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä.

Tutustu Yritysluotto Flex joustoluottoon