Uutiset

Uudistimme Yritysluoton hinnoittelua – saat nyt yksilöllisen lainatarjouksen

Haluamme tarjota entistä räätälöidympiä rahoitusratkaisuja asiakkaillemme. Yritysluoton lainatarjous on jatkossa aina yrityskohtainen ja määräytyy yrityksen toiminnan, tarpeiden ja maksukyvyn mukaan. 

Yritysluotto tarjoaa lainaa yritykselle 3 000–100 000 euroa jopa 18 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yritysluoton ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Eräpäivät voidaan myös sopia asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Hyödynnä yksilöllinen lainatarjous seuraavassa lainassa

Voit hyödyntää uudistunutta hinnoitteluamme seuraavaan hakemaasi Yritysluottoon ja saada lainaa nyt entistä paremmilla ehdoilla. Lähetämme yksilöllisen tarjouksen sinulle sähköpostilla luottoarvioinnin jälkeen jo samana päivänä. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido yritystäsi nostamaan lainaa. Mikäli yritykselläsi on avoin Yritysluotto, tapahtuu sen takaisinmaksu alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti. 

Hae yrityslainaa

Sopisiko yrityksesi tarpeisiin paremmin jatkuva lainalimiitti?

Tiesithän, että tarjoamme nyt myös Yritysluotto Flex joustoluoton? Yritysluotto Flex on 2 000–20 000 euron jatkuva lainalimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat vain nostamastasi luotosta ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä.

Tutustu Yritysluotto Flex joustoluottoon

Mikäli sinulla on kysyttävää yritysrahoitukseen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

Puh 020 741 2032 (avoinna arkisin klo 9–17)
Sähköposti: asiakaspalvelu@yritysluotto.fi