OPR-Yritysrahoitus

Tutustu OPR-Yritysrahoitukseen

OPR-Yritysrahoitus Oy

Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Financen palveluvalikoimaan kuuluu myös muita monipuolisia yritys- ja kuluttajaluottopalveluita Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekeissä.

Me OPR-Financella tarjoamme aina parasta mahdollista palvelua ja autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille parhaiten sopivan lainaratkaisun. Olemme vuodesta 2005 toiminut vastuullinen rahoitusyhtiö ja tänä päivänä palvelemme 40 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa neljässä EU-maassa.

Voit tutustua emoyhtiöön ja sen palveluihin osoitteessa: www.opr-finance.fi

Yritysrahoitusta jo vuodesta 2013

Suomalaisia yrityksiä olemme rahoittaneet aina vuodesta 2013 saakka. Yritysluotto.fi-lainapalvelu on yksi markkinoiden ensimmäisistä yrityksille suunnatuista internet-lainapalveluista. Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja asiakkaat arvostavat etenkin lainan hakemisen helppoutta ja lainan tilityksen nopeutta.

Ymmärrämme yrityksen taloudenpidon ja kassavirran vaihteluiden tuomat haasteet. Ennakoimattomat muutokset toimintaympäristössä voivat aiheuttaa myös hyvin hoidetuille yhtiöille yllättäviä tilanteita. Lisäksi mm. liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet ja muut päivittäiset haasteet asettavat omat vaatimuksensa yrityksen käyttöpääoman hallintaan. Yritysluoton tarjoamaan yritysrahoitusta käytetään myös liiketoiminnan kehittämiseen ja investointeihin.

Syksyllä 2020 olemme tuoneet uudenlaisen rahoituspalvelun tukemaan suomalaisten yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Yritysluotto Flex on jatkuva tililuotto, joka joustaa yrityksesi tarpeen mukaan. Tutustu Yritysluotto Flexiin

OPR-Yritysrahoituksen yhteystiedot:

OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI
Y-tunnus 2575602-3
Puh. 020 741 203

Käsittelemme tietojasi turvallisesti

Meille tietoturva on tärkeää ja osa kaikkea toimintaamme. Käsittelemme sinun ja yrityksesi tietoja aina turvallisesti ja noudattaen ohjeistuksia.

Mikäli haluat lisätietoa, tutustu alla rekisteriselosteeseen sekä eväste- ja tietosuojakäytäntöihimme:

Tietosuojaseloste

Evästeet

Arvot ohjaavat toimintaamme

Meille OPR-Financella arvot ohjaavat toimintaamme. Ne kertovat, mitä voimme odottaa toisiltamme ja mitä asiakkaamme voivat odottaa meiltä. Arvomme määrittävät myös sen, mihin todella uskomme. Ne sekä inspiroivat että ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja päätöksenteossamme.

OPR-Financen arvot ovat:

  • Vastuullinen
  • Asiakaslähtöinen
  • Kehittyvä

Tutustu arvoihin OPR-Financen sivuilla

Yritysluotto apuna pienyrittäjän arjessa

Olethan jo tutustunut oppaat ja artikkelit -osioon kotisivuillamme? Osiossa julkaistaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia artikkeleita muun muassa yrittäjyydestä sekä pk-yrityksen pyörittämisestä. Löydät osiosta myös vinkkejä muun muassa liiketoiminnan kasvattamiseen, ajanhallintaan ja asiakkaan pitkistä maksuajoista selviämiseen.

Tutustu Oppaat ja artikkelit -osioon