Oppaat ja artikkelit

5 syytä, miksi uusi Yritysluotto voisi olla täydellinen ratkaisu

Lisärahoituksen hankkiminen tulee todennäköisesti jokaisen yrityksen eteen ennemmin tai myöhemmin. Kalustoa menee rikki, kassavirta ei anna myöten uusille investoinneille tai sesonki osoittautuu odotettua hankalammaksi. Myös yrityksen nopea kasvu voi tuoda yllättäviä menoja ja lisärahoitus tulee tarpeeseen. Liiketoiminnan kehittäminen vaatii investointeja ja panostuksia muun muassa kalustoon ja henkilöstöön.

Rahoitusta voi hankkia eri tavoin, joten miksi internetistä haettu nopea yrityslaina voisi olla kannattava vaihtoehto? Listasimme viisi syytä, miksi Yritysluotto voisi olla täydellinen ratkaisu pienyrityksen rahoitusongelmiin.

1. Yritysluotto on nopea

Joskus yrittäjän eteen tulee tilanteita, jolloin rahoitusta ei kerta kaikkiaan voi odottaa liian pitkään. Tällöin lyhytaikainen ja nopea yrityslaina on täydellinen ratkaisu rahoituspulmiin.

Mitä jos asiakas maksaakin laskunsa myöhässä, eikä yrityksen tilitä löydy saldoa omien laskujen maksamiseen? Tai jos yritykselle tarjoutuu edullinen tilaisuus uusiin investointeihin, mutta kassa ei anna periksi? Pankkilaina on tällöin liian hidas vastaamaan yrittäjän todellisia tarpeita.

Yritysluotto.fi:stä lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana, koska ymmärrämme, että yrittäjän arki on kiireistä ja että päätöksiä joutuu joskus tekemään nopeasti. Rahat saat yrityksesi tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

2. Yritysluotto on helppo

Kiireinen yrittäjä tuskin kaipaa omien töidensä lisäksi turhaa paperisotaa, kun helpommallakin pääsee. Tämän takia me Yritysluotolla emme vaadi lainan hakemiseen tilinpäätösdokumentaatiota ja yrityslainaa voi hakea helposti netissä juuri silloin kuin se yrittäjälle parhaiten sopii. Ei turhia tapaamisia pankissa, eikä ylimääräistä paperisotkua. Koulutetut asiantuntijamme tekevät lainapäätöksen aina yrityksen kokonaistilanteen perusteella, eikä esimerkiksi yrityksen ikä tai koko ole automaattisesti este lisärahoituksen saamiselle.

Lainan hakemista varten ei tarvita muuta kuin verkkopankkitunnukset sähköiseen allekirjoittamiseen, lainan vastuuhenkilöiden ja takaajan/takaajien sähköpostiosoitteet sekä yrityksen tilinumero, jolle laina maksetaan. Helppoa, yksinkertaista ja vaivatonta! Lue lisää Yritysluoton hakemisesta

3. Yritysluotto on selkeä

Meillä ei tarvitse pelätä koron vaihteluita, sillä lainan hinnan tietää sentilleen ennen sopimuksen allekirjoittamista. Mielestämme selkeys on lainoissa tärkeää, sillä se helpottaa lainan takaisinmaksun suunnittelua. Kun takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä, on kulut helppo suhteuttaa yrityksen budjettiin. 

Selkeä hinnoittelu pitää myös huolta siitä, että ei haukkaa liian isoa palaa kerralla. Lainasumma täytyy mitoittaa omiin tarpeisiin sopiviksi. Liian pieni laina ei riitä kattamaan yrityksen rahoituksen tarvetta, mutta liian suuri laina voi olla hankala maksaa takaisin. Tasaerämaksujen avulla voi pohtia, kuinka paljon lainaa voi maksaa takaisin kuukausittain, ja näin laskea, kuinka paljon lainaa voi kokonaisuudessaan ottaa. Katso hinnastostamme, millainen Yritysluotto yrityksesi tarpeisiin sopisi

4. Yritysluottoon ei tarvita reaalivakuuksia

Pankista haettavat lainat vaativat takaajien lisäksi myös jonkinlaisen vakuuden lainaa varten — osakkeita, liikehuoneiston tai muuta omaisuutta. Vakuuksien puute ei kuitenkaan ole este lainan saamiselle, sillä meiltä yrityslainaa saa myös ilman reaalivakuuksia. Lainaa varten tarvitaan vain henkilötakaaja.

Vakuudettomat lainat takaavat, että tärkeä rahoitus ei jää kiinni mahdollisten vakuuksien puutteesta. Vakuudettomuus myös pitää lainansaannin nopeampana, sillä vakuuksien arviointiin kuluu oma aikansa.

5. Lainapäätös ei kaadu yksittäisiin kriteereihin

Lainaa hakevien yritysten täytyy täyttää tietyt kriteerit lainaa saadakseen. Erityisesti verkossa toimivat luotonantajat saattavat käyttää palveluissaan järjestelmää, joka hylkää lainan automaattisesti, jos yksi luotonantajan asettama kriteeri jää täyttämättä. Meidän mielestämme tämä on epäreilua. Emme halua hylätä esimerkiksi nuoria, mutta vastuullisia, yrityksiä vain niiden iän takia. Tarjoamme luottoa kaikenikäisille ja -kokoisille yrityksille.

Me arvioimme luottoa hakevan yrityksen aina kokonaisvaltaisesti. Arvioinnin suorittaa asiantunteva ja koulutettu työntekijä, ei tietokone. Vaikka toki vaadimme yritykseltä luottokelpoisuutta ja vastuullisuutta, emme halua hylätä yrityksen tarvitsemaa rahoitusta yksittäisten kriteerien takia.