Luottoa yritykselle helposti ja nopeasti

Luottoa yritykselle helposti ja nopeasti

Joustavaa lisärahoitusta käyttöpääomaksi ja liiketoiminnan kehittämiseen

Tarjoamme luottoa yritykselle 3 000–100 000 euroa 3–18 kuukauden maksuajalla joustavasti ja turvallisesti.

Yritysluotto sopii yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Asiakkaamme käyttävät yrityslainaa yhä enemmän myös liiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Hae luottoa yrityksellesi

Kuka voi hakea Yritysluottoa

Millainen yritys voi hakea Yritysluottoa?

  • Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Yritys, jonka vastuuhenkilöt ovat luottokelpoisia
  • Hakijalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä toisen kanssa
Tasapainota kassavirran vaihtelut Yritysluotolla

Milloin kannattaa hakea lisärahoitusta?

Joskus ennakoimattomat muutokset toimintaympäristössä aiheuttavat yllättäviä tilanteita myös hyvin hoidetuille yhtiöille. Lisäksi mm. liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet ja muut päivittäiset haasteet asettavat omat vaatimuksensa yrityksen käyttöpääoman hallintaan, jolloin lisärahoitus tulee tarpeeseen. Myös sesonkiin valmistautuminen tai projektin aloittaminen voivat vaatia investointeja ennen kuin ne alkavat tuottamaan.

Saat yrityslainapäätöksen jo samana päivänä

Miten Yritysluottoa haetaan?

Hae luottoa yritykselle verkossa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemusta varten sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota tai reaalivakuuksia. Lainan myöntämisen edellytyksenä on yrityksen ja vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus sekä yksityishenkilön tai -henkilöiden antama omavelkainen takaus. Yli 20 000 euron lainasummiin vaaditaan kahden yksityishenkilön antama omavelkainen takaus.

Luottoa yritykselle verkosta

Miten Yritysluotto maksetaan takaisin?

Yritysluoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Jokaiselle lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Lainalaskuri antaa esimerkin haetun lainasumman ja takaisinmaksuajan vaikutuksesta lainan kokonaiskuluihin. Pidempi takaisinmaksuaika tuo pienemmät kuukausierät. Lyhytkestoinen laina voi kuitenkin olla paikallaan, kun tarvitaan esim. siltarahoitusta. Hakemukset käsitellään aina yksilöllisesti yrityksen tilanne huomioiden ja lopullinen lainatarjous räätälöidään yrityksellesi sopivaksi.

Yritysluoton kulut ovat verovähennyskelpoisia

Mitä saat Yritysluoton asiakkaana?

Haluamme olla pienten- ja keskisuurien yritysten paras rahoituskumppani. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, sähköpostilla ja kotisivujen chat-palvelun kautta. Lainapäätöksemme tekee kokenut rahoitusalan ammattilainen. Haluamme tarjota suomalaisille yrittäjille luotettavan, joustavan ja kotimaisen rahoituspalvelun.